2017.07.06.
DK: Parragh László alkalmatlan az iparkamara elnökének - Gyártósor mellé szánja a magyar gyerekeket a Fidesz 825767 Parragh László iparkamara-elnök azt mondta egy interjúban, hogy egyetért a gimnáziumok bezárásával, mert “a magyarországi multik vezetői is mind szakmai képzésről indultak, onnan jutottak el a csúcsra”. A Demokratikus Koalíció szerint Parragh László láthatóan nem csak vállalkozóként bukott meg, hanem az iparkamara elnökének is tökéletesen alkalmatlan. Hazudik, aki azt állítja, hogy van ma akár csak egy politikai hátszél nélküli nagy cég is Magyarországon, amelyet nem diplomás ember vezet. Nem véletlen, hogy a fideszes politikusok gyerekei sem szakiskolába járnak, hanem külföldi elitegyetemekre. Ők nem akarnak majd egy gyártósor mellett dolgozni, ahova a magyarok gyerekeit szánja a gimnázium-bezárásra készülő Fidesz. Niedermüller Péter Alelnök DK