Barion Pixel

Orbán ki akarja vezetni az országot az Európai Unióból

2017.06.27.
[caption id="attachment_7690" align="aligncenter" width="745"]orbán viktor a bálnában fotó: Huszti István[/caption]

Orbán ki akarja vezetni az országot az Európai Unióból

A Demokratikus Koalíció számára Orbán Viktor mai beszéde nem okozott meglepetést, de a veszély még erősebb lett. Orbán - ahogy Putyin emberétől elvárható - ismét az Európai Unió egysége ellen szólalt fel. Orbán ki akarja vezetni Magyarországot az Európai Unióból. Azért teszi ezt mert tudja, hogy ha még erősebb lesz az európai együttműködés, ha létrejön a DK által is támogatott Európai Egyesült Államok, akkor nem fogják tovább finanszírozni családja és haveri köre lopásait, a közös európai ügyészség börtönbe vágja őket.

Magyarországnak nem kevesebb, hanem több Európára van szüksége. Hazánk akkor lesz valóban erős és büszke nemzet, ha nem diktatúrákkal, hanem demokráciákkal fűzi szorosabbra kapcsolatait, ha a szabadság, a demokrácia, a társadalmi szolidaritás ismét a magyarok mindennapjainak része lesz, ha az Unió - a világ legerősebb gazdasági hatalma - nem nélkülünk, hanem velünk együtt fejlődik.

Európa nem arra megy amerre Orbán, ezért 2018-ban egyszerű lesz a választás: Orbán vagy Európa? Önkény és nyomor helyett a DK az európai élet pártján áll. Jövőre le kell váltanunk ezt a rezsimet, különben a hazánk nagy bajba sodródik. Vadai Ágnes alelnök, DK

RSS