Barion Pixel

Habony barátja Tarlósék segítségével vásárolja fel Budapestet

2017.06.21.

20151127tarlos-istvan2

Habony barátja Tarlósék segítségével vásárolja fel Budapestet

A mai Fővárosi Közgyűlésen arról döntött a fideszes többség, hogy a Stadionok metrómegálló feletti értékes ingatlan átépíthető legyen egy 8-10 emeletes irodaházzá. Ez az az épület, amelyet Orbán tanácsadójának, Habony Árpádnak a barátja készül megszerezni. A mai döntéssel tiszta a terep a fideszes haver előtt, aki korábban már jutányos áron jutott hozzá a legdrágább magyar luxusszálloda, a Four Seasons mögötti irodaházhoz is.

A Demokratikus Koalíció szerint szégyen, hogy Tarlós István és a fideszes városvezetés kiárusítja a Fővárost a budapestiek talpa alól, előre helyzetbe hozva a Fidesz-közeli külföldi befektetőket.

A DK szerint sem Rác fürdőt, sem a Bálnát, sem a Párisi udvart nem kellene magánkézbe játszania, ahogy Budapest költségvetésének feléről, vagy egy légkondícionált metróról sem kellett volna lemondania a fideszes főpolgármesternek, mégis megtette pártja elvtelen szolgálatának részeként. A DK szerint Tarlós István neve rokon értelmű minden idők legkárosabb főpolgármesterségével, hiszen a budapestiek lassan követni sem tudják, hogy mi az, ami még az övék és mi került Fidesz-közeli üzletemberek, rokonok és haverok kezébe.

Gy. Németh Erzsébet a DK fővárosi képviselője

RSS