Duna Aréna - A vizes vb-nek láthatóan a víz a főellensége

2017.05.25.
vizes vb DK: Duna Aréna - A vizes vb-nek láthatóan a víz a főellensége Az index.hu videón mutatta be, hogy a vizes vb-re több tíz milliárd forintért épített vadi új Duna Arénában áll a víz a budapesti esőzés után. Az épület elképesztően drágán, több, mint 40 milliárd forintból épült fel, teljesen máshogy néz ki, mint a látványtervek, és most még az is kiderült, hogy használhatatlan. Míg a BKV-nak az utasok, addig a vizes vb épületének láthatóan a víz a főellensége. A Demokratikus Koalíció azt követeli, hogy a kormány fizettesse vissza a fideszes oligarchával a beázott Duna Aréna árát! Ha bármely magyar ember úgy végezné a munkáját, mint a Duna Arénát rekordösszegből építő oligarcha, már másnap nem lenne munkája. A DK szerint az Orbán-kormány felelőssége, hogy visszavegye a használhatatlan épületért Garancsi Istvánnak adott tízmilliárdokat. Ellenkező esetben a felelősöknek a saját zsebükből kell majd kárpótolniuk az államot a kormányváltás után. Gy. Németh Erzsébet a DK fővárosi képviselője