Sok ilyen hír lesz 2018 után - Börtönbe megy a csaló fideszes

2017.04.06.
sokak_plazma_kék1 DK: Sok ilyen hír lesz 2018 után - Börtönbe megy a csaló fideszes Letöltendő börtönbüntetést kapott Kolics Gábor, Heresznye fideszes polgármestere, mert egy meghamisított végrendelettel szerezte volna meg egy helyi férfi vagyonát. A fideszes 18 millió forintra tett volna rá a kezét, de a jelek szerint nem adott volna jutalékot a maffiapárt fejének, hiszen két évig fog börtönben ülni. A pénzhamisító ifjúsági vezető, a holttestet bebetonozó dunaújvárosi gyilkos és az EU-s pénzeket dézsmáló Voldemort nagyúr után újabb illusztris bűnözővel bővült a Fidesz-tábor, aki egy elhunyttól lopott volna. A Demokratikus Koalíció üdvözli, hogy újabb fideszes került börtönbe, mert így az egész ország bepillantást nyerhetett a 2018 utáni időkbe. A kormányváltás után nem csak azok fognak börtönbe kerülni, akik nem adtak jutalékot a Fidesznek a lopott pénzből, hanem mindenki, aki pénzt lopott az emberektől. A DK a Sokak Magyarországa programjának megfelelően azért állítaná fel az Európai Ügyészséget, hogy minden korrupt politikus börtönbe kerüljön, függetlenül attól, hogy a kormány vagy az ellenzék része. Ez elengedhetetlen része annak, hogy Magyarország újra egy demokratikus és európai jogállam legyen. DK sajtóiroda