Küszöbön a nemzeti tragédia - Orbán miatt kizárhatnak minket az EU-ból

2017.04.04.
csaba DK: Küszöbön a nemzeti tragédia - Orbán miatt kizárhatnak minket az EU-ból A The Times című brit konzervatív napilap szerint Németország, Franciaország és 21 más EU-tagállam idén ősszel azt kezdeményezheti, hogy Magyarországot az Orbán-kormány sorozatos szabályszegései miatt zárják ki az Európai Unióból. Mire minden plakáthelyre, lámpaoszlopra és házfalra kikerül az “Állítsuk meg Brüsszelt!” nevezetű legújabb EU-ellenes kormányzati propaganda, könnyen lehet, hogy már csak Moszkva kezében lesz a sorsunk. A Demokratikus Koalíció szerint a küszöbön áll a nemzeti tragédia, amit Magyarország egyetlen embernek köszönhet: Orbán Viktornak. A DK szerint ha hazánkat kizárják az EU-ból, örökre elveszítjük az Európához való felzárkózás történelmi lehetőségét. Ha ez megtörténik, nehéz lesz olyan mértékű hazaárulást találnunk a magyar történelemben, mint amilyet az évek óta EU-ellenes politikát folytató Orbán Viktor követett el Magyarország és a magyar emberek ellen. Molnár Csaba Ügyvezető alelnök EP-képviselő DK