„Nemzeti konzultáció” helyett orvosra lenne szükség!

2017.03.13.
14449975644232485_original2 DK: „Nemzeti konzultáció” helyett orvosra lenne szükség! A Fidesz új „nemzeti konzultációjánál” nem kell erősebb bizonyíték arra, hogy Orbán Viktor teljesen elvesztette a kapcsolatát a valósággal, az országgal és a magyarokkal. A legújabb nemzeti inzultációban szó sincs hazánk valós problémáiról - az egészségügyről, a szétvert oktatásról, a kivándorlásról, az alacsony bérekről és nyugdíjakról – ellenben bebarangolhatjuk a valóságtól elszakadt miniszterelnök elméjének minden szegletét. Soros György által gerjesztett migráns-apokalipszis, civilbőrbe varrt külföldi ügynökök, rezsirontást mormoló Brüsszel és persze a jövő nagy, Trianonhoz fogható nemzeti sorskérdése, hogy különbözik-e az osztrák Nutella a magyartól. A Demokratikus Koalíció szerint, ha Orbán Viktor annyit érzékel Magyarország gondjaiból és kihívásaiból, mint ami a „nemzeti konzultációban” szerepel, inkább orvosra lenne szükség. A DK azt a Sokak Magyarországát akarja létrehozni, ahol mindenkinek jár a gyógyulás lehetősége, még Orbán Viktornak is. Gréczy Zsolt Szóvivő DK