Se híd, se autópálya, csak stadion – Egy gyáva miniszterelnök kicsinyes bosszúja sújtja Budapestet

2017.02.28.

image.aspx-2

Az Orbán-kormány hónapokon át azzal védte a budapesti olimpiai pályázat keretében tervezett milliárdos fejlesztéseket, hogy azok így is, úgy is; olimpia nélkül is megépülnének. Azok után, hogy Orbánék a népszavazástól reszketve kimenekültek a budapesti olimpiai pályázat mögül, kiderült, hogy ez is hazugság volt. Orbán Viktor Budapest elleni bosszúja egyértelmű: a valóban szükséges infrastrukturális fejlesztések nem épülnek meg, a stadionok és a sportcsarnokok viszont igen. A Demokratikus Koalíció szerint egy gyáva miniszterelnök kicsinyes bosszúját látják a budapestiek. Orbán Viktornak ahhoz nem volt mersze, hogy egy népszavazáson méresse meg az akaratát, inkább elbújt és most bosszút áll. Ha Orbán Viktor annak ellenére költ el több milliárd forint közpénzt olimpiai beruházásokra, hogy nem lesz olimpia, a DK 2018 után rajta és az oligarcháin fogja bevasalni az eltapsolt milliárdokat. Gy. Németh Erzsébet a DK fővárosi képviselője