Orbán a budapestieket bünteti az olimpia elmaradása miatt

2017.02.25.
zsóka2-300x168 Orbán a budapestieket bünteti az olimpia elmaradása miatt Kibújt a szög a zsákból. Orbán elveszi a fővárosi fejlesztési pénzeket, és az ok egyértelmű: a budapestiek nem akartak olimpiát. Közel kétmillió fővárosi lakos azért lesz kénytelen továbbra is a füstölő, életveszélyes metrón közlekedni, azért nem lesz panelfelújítás, azért nem költenek a budapesti kórházakra, mert több, mint negyedmillióan megállítottak az államcsőddel és brutális korrupcióval fenyegető olimpiarendezést. Orbán üzenőfüzete ezúttal Lázár János volt, aki egy debreceni fórumon a következőt mondta: "Budapestnek nem kellett az olimpiára ezer milliárd forint fejlesztési fottás, így abból a vidék fejleszthető." A DK szerint az Orbán nem képes elviselni az újabb kudarcot, ellentétet próbál szítani Budapest és vidék között. Remélejük, hogy a budapestiek nem felejtik el ezt a fenyegetést és kilátásba helyezett büntetést, és a 2018-as választáson ők is büntetni fognak: kiszavazzák a hatalomból a Fidesz és országpusztító csapatukat. Gy. Németh Erzsébet, fővárosi önkormányzati képviselő, DK