Szegény, hülye Fidesz - Reagálás Hidvégi Balázs közleményére

2017.02.07.
orban-viktor4-e1442998029397-1024x576 DK: Szegény, hülye Fidesz - Reagálás Hidvégi Balázs közleményére A Fidesz azt sem tudja, kit akar a 4-es metrót "vizsgáló" bizottság elé citálni. Most például azt írják közleményükben, hogy Gy. Németh Erzsébet "volt főpolgármester-helyettest" is. Az nem zavarja őket, hogy a DK jelenlegi közgyűlési tagja soha nem volt főpolgármester-helyettes. Vagy ennyire ostobák, vagy szokásukhoz híven hazudnak, mint a vízfolyás. Ajánljuk hogy próbálják kikeresni az archívumból Tarlós István fideszes főpolgármester nyilatkozatát, amiben biztosan állítja, hogy Gy. Németh Erzsébet nem érintett az ügyben. Így tehát sem Gy. Németh Erzsébet sem Gyurcsány Ferenc nem vesz részt ezen a bohóckodáson. Ez a cirkusz semmilyen más célt nem szolgál, mint hogy elfedjék a fideszes érintettségű uniós vizsgálatokat, amelyekben többek között Rogán Antal és az Orbán család érintett. DK Sajtóiroda