2017.01.25.
izsák DK: Az EU Csalás elleni Hivatalához fordulunk az izsáki polgármester vadászháza miatt Sajtóhírek szerint Izsák fideszes polgármestere 35 millió forint EU-s pénzből építtethetett magának vadászházat, amelybe az elkészültekor egyből be is költözött. Az európai fejlesztési pénzek tehát nem a turizmus fejlesztését, hanem egy helyi fideszes potentát luxusigényeit szolgálhatták. Mondok József polgármester a tipikus fideszes helytartó: amikor a Fidesz trafikokat osztogatott, akkor trafikhoz jutott, amikor EU-s pénzt, akkor abból épített magának magánpalotát. Az EU-tól kapott 35 millió forintnak az izsáki turizmust kellett volna szolgálnia a fideszes potentát kényelme helyett, így a polgármester minden izsákitól a nyugdíjastól a csecsemőig 6200 forintot vett el. A Demokratikus Koalíció az EU Csalás Elleni Hivatalához fordul az izsáki polgármester vadászháza miatt! A DK szerint senki sem költheti magára a magyaroknak szánt fejlesztési pénzeket büntetlenül. A DK az Orbán-kormány bukása után minden felhasznált euró sorsát ki fogja vizsgálni, hogy az, aki lopott, az akkor már független igazságszolgáltatás előtt feleljen a tetteiért. Molnár Csaba Ügyvezető alelnök EP-képviselő DK