Barion Pixel

Kiállítótermet fogunk csinálni Orbán luxusrezidenciájából

2017.01.07.

Hauszmann Terv - Bemutatták a Csikós-udvar rekonstrukciós ter

Kiállítótermet fogunk csinálni Orbán luxusrezidenciájából

Orbán Viktor Várba költözésére eddig 21 milliárd forintot különített el a kormány, amelyhez most újabb 4 milliárd forintot csaptak hozzá csak bútorokra. A miniszterelnök 6 szobából álló luxusrezidenciájába a világ legdrágább bútorai kerülhetnek, egy felcsúti stadion árát ugyanis nehéz lenne másképp bútorra költeni.

Abban az országban, ahol 4 millió ember él szegénységben, ahol az állampolgároknak kell gyógyszert és kötszert vinniük a kórházakba, ahol az éhezés több tízezer gyermeknek a napi rutin része, csak az költ 4 milliárd forint közpénzt luxusbútorokra, akinek nem volt gyerekszobája. Orbán Viktor láthatóan teljesen elveszítette a kapcsolatát a valósággal és a nehéz mindennapokat élő magyarokkal.

A Demokratikus Koalíció az Orbán-kormány bukása után kiállítótermet fog csinálni az Orbán-rezidenciából, hogy mindenki láthassa, miként tombolt a fideszes elit rongyrázása. Mindenkinek joga lesz megnézni, hogy Orbán Viktor miként tapsolta el a magyarokadóbefizetéseit saját úri hóbortjára a rendszerváltás utáni magyar történelem legsötétebb napjaiban.

DK sajtóiroda

RSS