Barion Pixel

Orbán vejének hajt fel befektetőt a kormány

2016.11.28.

tiborcz-es-orban

Orbán vejének hajt fel befektetőt a kormány

Az Orbán-kormány képtelen tisztességes lenni. A kiürült Nokia-gyár melletti hatalmas ingatlant birtokló cégben idén nyáron szerzett többségi részesedést Tiborcz István. A miniszterelnök veje így busás haszonhoz juthat, ha Komáromba befektető érkezik, és ezt az ingatlant bérelné, vagy venné meg Orbán Viktor vejétől. Ha igazak a hírek, hogy a kormány tárgyal cégekkel, hogy Komáromba költözzenek, az azt jelenti, hogy az Orbán-kormány az Orbán-család további vagyonosodására keres befektetőt. Nem először történne meg Tiborczcal, hogy valahova bevásárolja magát, majd a kormány üzleti környezetet teremt a számára.
Komáromban szükség van új munkahelyekre, a komáromiak dolgozni akarnak! Az jó hír a komáromiaknak, ha a városba munkahelyeket is teremtő befektető érkezik, de úgy tűnik a város vezetése ehhez kevés. Ennek az az ára, hogy az Orbán-család tovább gazdagodjon.
A DK szerint elfogadhatatlan, hogy az Orbán-család már a befektetőt csábítása kapcsán is saját zsebre dolgozik, megfosztva egy egész várost és az országot attól, hogy az üzleti haszon felett rendelkezzék.  A kormányváltás után ezt az ügyletet is ki kell vizsgálni.
Konczer Erik,
választókerületi elnök,
DK (Komárom)
RSS