MTI: Találkozott-e Orbán és Pharaon nyáron Splitben?

2016.11.14.
pharaon-400x240 DK: találkozott-e Orbán és Pharaon nyáron Splitben? Budapest, 2016. november 14., hétfő (MTI) - A Demokratikus Koalíció azt akarja megtudni, hogy találkozott-e Orbán Viktor miniszterelnök a szaúdi Ghaith Pharaonnal augusztus 4-én a spliti kikötőben. Gréczy Zsolt, a párt szóvivője hétfői budapesti sajtótájékoztatóján arra hivatkozott, hogy mind Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester, mind a nemzetközi körözés alatt álló Ghaith Pharaon a spliti kikötőben volt azon a napon, és a kormányfő sajtófőnöke ekkor mondta azt, hogy nem tud tájékoztatást adni a miniszterelnök szabadságáról a sajtónak. A DK tudni szeretné, hogy aznap Orbán Viktor találkozott-e Ghaith Pharaonnal a spliti kikötőben, és ha igen, miről volt szó a "titkos tárgyaláson, milyen üzelmeket folytat még a miniszterelnök a nemzetközi bűnözővel" - mondta Gréczy Zsolt. bnd \ bhi \ bpt MTI 2016. november 14., hétfő 13:44