2016.10.17.
20140728orban-viktor-tusvanyos-25-balvanyosi1 DK: Putyinista EU-ellenesek között a magyar miniszterelnök - A keblére öleli Orbánt az európai szélsőjobb Orbán Viktor az európai szélsőjobb természetes szövetségese - mondta a HírTV-nek Janice Atkinson, az Európai Parlament EU-ellenes szárnyának egyik szószólója. Ez az a társaság, amely az Oroszországból támogatott francia Nemzeti Frontot és a Brexit mellett kampányoló brit Függetlenségi Pártot is tömöríti. Ha ők nem csak egy elenyésző kisebbség lennének Európában, akkor - az orosz érdekeknek megfelelően - ma nem is létezne az Európai Unió. Pár napja a holland szélsőjobb vezetője, a Hollandia EU-ból való kilépését követelő Geert Wilders látogatta meg a magyar miniszterelnököt Budapesten. Mára megtudhattuk az orosz pénzekből fenntartott, EU-zászlókat égető, vallási és származási alapon gyűlöletet keltő pártoktól, hogy szerintük „Orbán Viktor természetes helye gyakorlatilag mellettük van”. Történelmi szégyen, hogy az Orbán-kormány politikáját valóban nem lehet elválasztani az orosz érdekeket képviselő európai putyinisták törekvéseitől. A Demokratikus Koalíció szerint szégyen, hogy míg a magyarok jelentős többsége EU-párti, a magyar miniszterelnök utolsó európai szövetségesei a hazájukat az EU-ból való kilépésre buzdító putyinista szélsőségesek. Ha madarat tolláról, embert barátjáról, akkor Orbán Viktor már hivatalosan is az Európai Unióból való kilépés magyarországi képviselője. Molnár Csaba Ügyvezető alelnök EP-képviselő DK