Barion Pixel

Németh Szilárd hazudik - a képviselői keretből kampányolunk

2016.09.24.
14449975644232485_original DK: Németh Szilárd hazudik - a képviselői keretből kampányolunk Nagy bajban lehet a Fidesz, ha Németh Szilárdot küldte újabb támadásba a Demokratikus Koalíció ellen. A Fidesz alelnöke azt hazudta mai sajtótájékoztatóján, hogy az Európai Unió pénzeli a DK plakátkampányát. Az igazság ezzel szemben az, hogy európai parlamenti képviselőink költségkeretének egy részéből áldozunk a plakátokra, ilyen költségkerete a fideszes, és minden más párt EP-képviselőinek is van.
Különösen szánalmas és felháborító, hogy a Fidesz egyáltalán meg mer szólalni, miután eddig 11 milliárdot költöttek a magyar adófizetők pénzén egy gyűlöletkeltő, értelmetlen és felesleges, Putyin érdekeit képviselő álnépszavazásra. Ebből a pénzből éveken keresztül minden éhező magyar gyerek minden nap meleg ételt kaphatott volna az asztalára.
Az efféle támadásokkal csak növelik a DK elszántságát. A Demokratikus Koalíció volt az első, amely távolmaradásra buzdította a választókat. Megértjük Orbán aggodalmát, aki már minden gazemberségre képes, hogy megpróbálja érvényessé tenni az ország tönkretételét elfedni szándékozó álnépszavazását.
Gréczy Zsolt
szóvivő
DK
RSS