Barion Pixel

250 ezer embert akar betelepíteni az Orbán-kormány

2016.07.12.
Vadai_20151102_Parlament DK: 250 ezer embert akar betelepíteni az Orbán-kormány
A magyar gazdaság, amely a leggyengébb egész Európában, komoly bajban van. Ezért már arról beszélnek az Orbán-kormány politikusai, hogy a hiányzó munkaerő pótlására negyedmillió embert kell betelepíteni az országba.
Ez azt jelenti, hogy az eddig a magyar emberek munkahelyét és kultúráját "védő" hatalom külföldieket akar behozni. Ha egy év alatt jönne be a 250 ezer ember, az naponta 685 bevándorló, fideszes szóhasználattal hazánkat tönkretevő migráns lenne.
Ez a betelepítési szándék egyúttal megbuktatja a fideszes statisztikákat a csökkenő munkanélküliségről, hiszen miért kéne idegeneket idetelepíteni, ha egyre többen dolgoznak. Másrészt az is baj, hogy 2010 óta félmillió magyar menekült el az Orbán-kormány elől. Ha ezek a szakemberek, többnyire diplomás fiatalok itthon maradhattak volna, most nem kellene a helyükre külföldieket hozni. Ha pedig jön a külföldi a kivándorolt magyar helyére gyárba, üzembe, hivatalba, akkor a magyarnak már nem is lesz helye hova hazatérni.
Így ér körbe az Orbán-kormány sok hazugsága és a nemzetet károsító politikája. A Demokratikus Koalíció szerint a külföldre került magyarokat kell hazahozni és itthon olyan politikát csinálni, hogy jöjjenek a befektetők, legyenek új munkahelyek, stadionok helyett pedig lakások épüljenek. Ez lenne a felelős gazdaság- és nemzetpolitika.
Vadai Ágnes
alelnök
DK
RSS