Barion Pixel

DK: Lázár beismerte, hogy hazudott a körmendi "menekültügyben", feljelentést teszünk

2016.05.14.
DK: Lázár beismerte, hogy hazudott a körmendi "menekültügyben", feljelentést teszünk
Tegnapi sajtótájékoztatóján Lázár János beismerte, hogy hazudott, amikor azt híresztelte, hogy a körmendi menekülttábor lakói kézilabdás lányokat zaklattak. A kancellária miniszter azzal próbálta mentegetni magát, hogy neki az a feladata, hogy megvédje a magyarokat. A DK jelzi Lázár számára, hogy a magyarok védelme nem épülhet hazugságokra, rémhírek terjesztésére. Ráadásul rágalmazó szavait azonnal cáfolta a körmendi rendőrkapitány, akinek nyilatkozatát letiltották, tehát már a bejelentés pillanatában lehetett tudni, hogy a kormány hazugságot terjeszt.
Kétségkívül nemigen van olyan kormánytag, sőt fideszes politikus, amelyik képes lenne hibái, bűnei után bocsánatot kérni, de ettől még Lázár János a Demokratikus Koalíció álláspontja szerint elkövette a közveszéllyel fenyegetés bűntettét.
A DK ezért feljelentést tesz Lázár János ellen. Egyúttal arra figyelmeztetjük a közvéleményt, hogy számítani kell hasonló zavarkeltésre, egybeépítve Orbán hazug népszavazásával, amelyet bojkottálunk, mert célja Magyarország kiléptetése az Európai Unióból.
DK sajtóiroda
RSS