2016.04.04.
00000 DK: Több, mint tíz lejárató cikket írt ellenem a Pesti Srácok közpénzből – Rogán fogja kifizetni az így elköltött pénzeket A DK a napokban számolt be arról, hogy az egykoron Rogán Antal vezette V. kerületi önkormányzat fél éven át havonta egymillió forint közpénzt adott a Pesti Srácok nevű fideszes párthonlapnak politikai lejáratásra. A propagandaoldalon most is megtalálható az a több, mint tíz lejárató cikk, amellyel Rogán Antal engem szeretett volna lejáratni az adófizetők pénzén. Rogán tehát nem csak akkor érezte magáénak az emberek pénzét, amikor áron alul árusította ki a belvárosi ingatlanokat, hanem akkor is, amikor pártállami módszereket vetett be politikai ellenfelei ellen. Rogán Antal akkor még csak az ötödik kerületiek pénzét költötte rágalmazó cikkekre, ma már egy teljes propagandaminisztériumot működtet, ráadásul minden magyar pénzéből. A Demokratikus Koalíció szerint Rogán Antalnak anyagi felelősséget is kell majd vállalnia a pártpropagandára költött közpénzek miatt a kormányváltás után. A DK szerint az Orbán bukása utáni sokak Magyarországának független ügyészsége nem csak a belvárosi ingatlanpanama, a Pasa-parki szomszédoknak juttatott milliárdok, hanem a Pesti Srácoknak adott közpénzek miatt is anyagi felelősségvállalásra kötelezheti majd a propagandaminisztert. Kerék-Bárczy Szabolcs Elnökségi tag Demokratikus Koalíció