Választási csalás történt a választási irodánál – Mi lesz itt 2018-ban?

2016.03.18.
molnár csabaDK: Választási csalás történt a választási irodánál – Mi lesz itt 2018-ban? A Bors hozta nyilvánosságra azt a videofelvételt, amely bizonyítja, hogy a Fidesz pártelnökének dolgozó kopaszok kifejezetten azért érkeztek a választási iroda elé, hogy az egyébként az ellenzéknél később érkező, a népszavazást végül ellehetetlenítő fideszes polgármester-feleséget engedjék előre. Abban az országban, ahol a választási bizottság, a rendőrség és az ügyészség teljes asszisztálása mellett lehet elcsalni egy népszavazást, semmi sem garantálja a választások tisztaságát. Ezek után az sem lenne meglepő, ha a 2018-as választások előtt tömeges munkaerő-felvételt hirdetne a Fradi Security, hogy minden szavazókörzetbe jusson egy-két erélyesen fellépő kopasz verőember, vagy esetleg más választási csalásokat söpörjenek a szőnyeg alá. Orbán a viták elől a saját médiacsatlósai közé, a parlamenti kérdések elől a függöny mögé, a népszavazás elől kopasz verőemberek mögé, a tüntetők elől pedig dupla rendőrsorfal és lengyel bértapsolók mögé menekült. Miért ne menekülne hát a magyarok akarata elől egy választási csalással 2018-ban? A Demokratikus Koalíció szerint a népszavazás-botrány valódi üzenete, hogy Orbán Viktor akár erőszakkal és csalással is megakadályozná, hogy 2018-ban elveszítse hatalmát. A DK szerint minden eszközzel meg kell akadályozni, hogy Orbán Viktor gyávasága egy 2018-as választási csaláshoz vezessen. Molnár Csaba Ügyvezető Alelnök DK