Barion Pixel

A köztévé hírhamisítója már azt sem bánja, ha hazugsággyárosnak nevezzük

2016.03.02.

sokak_plazma_kékDK: A köztévé hírhamisítója már azt sem bánja, ha hazugsággyárosnak nevezzük

Az MTVA hírhamisító hírigazgatója tavaly pert indított a DK ellen amiatt, hogy közleményünkben hazugsággyárosnak neveztük. Az Index korábban már pert nyert a hírigazgató ellen, a bíróság akkor azt állapította meg, hogy lehet hírhamisítónak nevezni.

A hírhamisító ezután a DK ellen indított pert is elveszítette, mert a bíróság kimondta, hogy a hírhamisító hírigazgató nevezhető hazugsággyárosnak is. A hírhamisító akkor fellebbezést nyújtott be az ítélet ellen, most azonban meggondolta magát és visszavonta azt, mintegy elismerve, hogy munkássága alapján teljes joggal nevezhető hazugsággyárosnak is.

A Demokratikus Koalíció örül, hogy az Orbán-kormány propagandacsatornájának vezetője felhagyott a fideszes véleményterror alkalmazásával, belátva és felvállalva, hogy mi is ő valójában. Immáron jogerős: egy hírhamisító hazugsággyáros felel a köztévé híreiért. A DK reméli, hogy az orbáni bűnszervezet kiszolgáló személyzetének többi tagja is pontosan tisztában van vele, hogy kikkel és miként működik együtt hazánk tönkretételében.

DK sajtóiroda

RSS