Bőrfejűekkel akadályozza a Fidesz a népszavazást

2016.02.23.
14449975644232485_originalDK: Bőrfejűekkel akadályozza a Fidesz a népszavazást Amikor a Demokratikus Koalíció népszavazást kezdeményezett a vasárnapi boltbezárásról, előbb a népszavazási törvény szigorításával, majd számos szándékos jogi akadállyal kellett szembenéznie. Ezek után következett a kamukérdést benyújtó pártkáder előreengedése, hogy ismét hónapokig jegelni lehessen a népszavazást. Ma már bőrfejűek szervezett csoportja várta azokat az ellenzéki képviselőket, akik népszavazást kezdeményeztek volna a vasárnapi boltbezárásról. A Fidesz tehát mára belekezdett a leggusztustalanabb módszerek alkalmazásába is, hogy elhallgattassa saját népét. Ahhoz, hogy Orbán megakadályozhassa, hogy az emberek döntsenek saját életükről, vasárnapjukról, ma már Kubatov Gábor láncos kutyáinak szabadon engedésére is szükség volt. A hatalmukba tíz körömmel kapaszkodó fideszes kevesek ma már erőszakkal akadályozták meg, hogy a sokak maguk dönthessenek a vasárnapjukról. A Demokratikus Koalíció gyomorforgatónak tartja, hogy az Orbán-kormány kigyúrt bőrfejűekkel akadályozta meg, hogy az emberek döntsenek az életükről. A DK szerint amíg Orbán Viktor ennyire fél a magyarok akaratától, addig valóban egyre több oka lesz a félelemre. A DK által képviselt Sokak Magyarországa nem csak az orbáni idők utáni új alkotmányt, hanem számos társadalmi kérdést is népszavazással döntene el. Gréczy Zsolt Szóvivő, DK