Alakul a fideszes börtönfrakció

2016.02.20.
14449975644232485_originalDK: Alakul a fideszes börtönfrakció Nem valószínű, hogy az a békéscsabai fideszes képviselő, aki most hat évet kapott hamis viagrák forgalmazásáért, a magyar családokért és a gyermekek születéséért követett el milliárdos tételű bűncselekményt. Szép lassan alig marad olyan fideszes, akiről ne derülne ki, hogy bűnöző. Az egyiket gyilkossággal gyanusítják, a másik hamis pénzzel csencsel, a harmadik az asszonyt veri, a negyedik ellopja a közpénzt. A szemünk előtt alakul a fideszes börtönfrakció. A Demokratikus Koalíció szerint ismét bebizonyosodott, hogy bűnszövetkezettel van dolgunk. Ez a világ a kevesek Magyarországa. Ahol néhány kiváltságos, csak azért, mert Orbán Viktor baráti köréhez tartoznak, úgy érzi, hogy bármit megtehet. Az elmúlt hat évben a bűnben térdig gázoló fideszes sáskahad lepte el az országot, ez Orbán Viktor rendszere és az ő személyes bűne. A sokak Magyarországa nem épülhet köztörvényes bűnözők hatalmára. Meggyőződésünk, hogy ennél is több fideszes kerülhetett volna már rács mögé, ha Polt Péter ügyészsége nem védené a hatalom csúcsán bűnöket elkövetőket. A kormányváltás után minden ilyen törvénytelenséget, beleértve a korrupciós botrányokat, ki kell vizsgálni és a bűnösöket felelősségre kell vonni. Gréczy Zsolt szóvivő Demokratikus Koalíció