Hozzák nyilvánosságra, hányan és kik vettek letelepedési kötvényt!

2016.02.10.
14449975644232485_originalDK: hozzák nyilvánosságra, hányan és kik vettek letelepedési kötvényt! Budapest, 2016. február 10., szerda (MTI) - A Demokratikus Koalíció (DK) kikéri az adatokat arról, hogy hányan és kik érkeztek letelepedési kötvénnyel Magyarországra, illetve "kik azok a fideszes politikusok", akik a letelepedést intéző offshore cégekhez köthetőek - mondta szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján a párt szóvivője. Gréczy Zsolt sajtóhírek alapján arról beszélt, hogy az offshore cégek százmilliárd forintot kereshettek a letelepedési kötvényeken. Hozzátette, hogy miközben a kormány a menekültekkel riogat, a letelepedési kötvénnyel érkező idegenekről semmit sem lehet tudni azon kívül, hogy képesek 93 millió forintot kifizetni azért, hogy Magyarországra jöhessenek. A politikus azt mondta, hogy a számítások szerint a kormány a letelepedési kötvénnyel eddig mintegy 3400 idegent telepített be Magyarországra. bnd \ bhi MTI 2016. február 10., szerda 12:36