Közlemény: Minisztériumot Felcsútnak!

2016.01.04.
AAA_dk_logo_fb_profil_fehér_201502A Hivatalos Értesítő szerint 2016 január 1-től külön miniszterelnöki biztos felel Felcsút térségének területfejlesztéséért, a biztos tevékenységét pedig személyesen a miniszterelnök irányítja. E megdöbbentő sorok joggal háboríthatják fel a magyar állampolgárok sokaságát. A gyászjelentésnek is beillő hír szerint Felcsút még a nemzeti-keresztény kormány szívcsakrájaként is csak egy nyamvadt miniszterelnöki biztost érdemelt. Holott külön minisztériumot is kaphatott volna. Hiába ismerte fel a Fidesz, hogy nincs szükség külön minisztériumot biztosítani olyan jelentéktelen területeknek, mint az oktatás vagy az egészségügy, ha nem szentel kellő figyelmet az igazán nemes célok megvalósítására. Az, hogy nem "pazarolják" a közpénzt oktatási- vagy egészségügyi minisztériumra, még nem jelenti azt, hogy nem kell külön minisztérium a miniszterelnök szülőfalujának közpénzből történő fejlesztésére. A Demokratikus Koalíció követeli, hogy hozzanak létre egy Felcsút fejlődéséért felelős minisztériumot! A DK szerint e halaszthatatlan intézkedés meghozatala mindenképpen szükséges ahhoz, hogy a későbbiekben végre Felcsút lehessen hazánk fővárosa, és megkezdődhessen a Budai Vár, a Parlament, a Gellért-hegy, a Liszt Ferenc Repülőtér és a Duna budapesti szakaszának hidakkal együtt történő áthelyezése Felcsútra.

DK Sajtóiroda