Barion Pixel
Mi a DK aktuális aláírásgyűjtése?

Mint bizonyára tudod, Dobrev Klára a Demokratikus Koalíció miniszterelnök-jelöltje az ellenzéki előválasztáson. Ő mindent tud arról, hogy mit jelent kormányozni; több éves vezetői tapasztalatot szerzett az államigazgatásban, dolgozott pénzügyjogászként, és több európai országnak nyújtott fejlesztéspolitikai tanácsokat. Ő nem csak azt tudja, hogy hogyan győzheti le Orbán Viktort, hanem azt is, hogy mit kell tennie másnap. Támogasd az aláírásoddal, hogy legyen Dobrev Klára Magyarország miniszterelnöke: bit.ly/dobrevklara

Önkéntes szeretnék lenni, mit kell tennem?
A kormányváltáshoz egy elszánt csapatra van szükség, amely képes arra, hogy az ország minden pontjára elvigye a reményt, és Dobrev Klára üzenetét: le tudjuk győzni a Fideszt és vissza tudjuk venni a hazánkat.
Ez a csapat a TeamDobrev, amelynek nem csak a DK képviselőjelöltjei a tagjai, hanem mindenki, aki kész tenni is a kormányváltásért.  Dobrev Klára számít Rád és nagyon büszke lesz, hogy Téged is a csapatában tudhat. Nincs más hátra, vágj bele, és légy a TeamDobrev tagja: bit.ly/teamdobrev
Levelet szeretnék küldeni a DK-nak, hova címezhetem?

Leveledet várjuk postai úton a 1132 Budapest, Victor Hugo utca 11-15, emailben pedig az info@dkp.hu emailcímen.

Hol van a DK személyes ügyfélszolgálata?

A Koronavírusra való tekintettel a Demokratikus Koalíció személyes ügyfélszolgálata határozatlan ideig szünetel.
Telefonon, e-mailbe, vagy postai úton (postacímünk: 1132 Budapest, Victor Hugo u. 11-15.) tudsz kapcsolatba lépni velünk.

Szeretnék csatlakozni a DK-hoz, hogyan tehetem meg?

Nagyon örülünk, hogy szeretnél hozzánk tartozni! Személyesen a DK helyi szervezeténél jelentkezhetsz. A weblapunk jobb felső sarkában lévő "CSATLAKOZZ" menüpontra kattintva töltheted ki a regisztrációs űrlapunkat, de belépési nyilatkozatot postai úton is küldhetsz nekünk, amihez a jelentkezési lapot ugyanitt találod.

Képviselői fogadóórára szeretnék menni, mit kell tennem?

Országgyűlési képviselőink várják a megkeresésed. Képviselői fogadóórákon való részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges, ami az info@dkp.hu email címen, illetve a ügyfélszolgálati telefonszámunkon (06-21-300-1000) lehetséges.

A Koronavírusra való tekintettel a Demokratikus Koalíció képviselői fogadóórát határozatlan ideig nem tartanak.

 

Szeretnék DK-s pólót/kitűzőt/könyveket/stb. kérni, hol tehetem meg?

Keresd fel webshopunkat (webshop.dkp.hu), ahol számos DK-s kiegészítő közül válogathatsz!

Szeretnék lejelentkezni a levelezőlistáról/kilépni a pártból, mit kell tennem?

 Nagyon sajnáljuk, ha esetleg nem vagy elégedett a párt munkájával. Jelezd az adat@dkp.hu vagy az info@dkp.hu emailcímen a kérésed.