Hol lesz legközelebb tüntetés, kitelepülés?

A DK folyamatosan szervezi az ellenállás újabb állomásait, programjait. Az aktualitásokról érdeklődj a DK helyi szervezeténél, amit itt az oldalon a "szervezeti kereső" menüpont alatt találsz, illetve szintén itt a weboldalon, az eseménynaptár résznél is elérheted aktuális programjainkat.  

Levelet szeretnék küldeni a DK-nak, hova címezhetem?

Leveledet várjuk postai úton a 1132 Budapest, Victor Hugo utca 11-15, emailben pedig az info@dkp.hu emailcímen.

Hol van a DK személyes ügyfélszolgálata?

Pillanatnyilag sajnos nincs személyes ügyfélszolgálatunk, telefonon és emailben állunk rendelkezésre, továbbá országszerte közel 50 helyen megtalálod helyi irodáinkat. Kérlek használd itt az oldalon a "szervezeti kereső" funkciót, a hozzád legközelebbi iroda megkereséséhez!

Szeretnék csatlakozni a DK-hoz, hogyan tehetem meg?

Nagyon örülünk, hogy szeretnél hozzánk tartozni! Személyesen a DK helyi szervezeténél jelentkezhetsz. A weblapunk jobb felső sarkában lévő "CSATLAKOZZ" menüpontra kattintva töltheted ki a regisztrációs űrlapunkat, de belépési nyilatkozatot postai úton is küldhetsz nekünk, amihez a jelentkezési lapot ugyanitt találod.

Hol lehet aláírni a DK aktuális aláírásgyűjtő íveit?

Legfrissebb aláírásgyűjtő íveinket keresd kitelepüléseinken, illetve az https://alairas.dkp.hu oldalon!

Képviselői fogadóórára szeretnék menni, mit kell tennem?

Országgyűlési képviselőink várják a megkeresésed. Képviselői fogadóórákon való részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges, ami az info@dkp.hu email címen, illetve a ügyfélszolgálati telefonszámunkon (06-21-300-1000) lehetséges.

Önkéntes szeretnék lenni, mit kell tennem?

Nagy szükségünk van minden segítségre. Kérlek jelentkezz a párt helyi szervezeténél személyesen, az http://aktivista.dkp.hu oldalon,  vagy az info@dkp.hu email címen.

Szeretnék DK-s pólót/kitűzőt/könyveket/stb. kérni, hol tehetem meg?

Keresd fel webshopunkat (webshop.dkp.hu), ahol számos DK-s kiegészítő közül válogathatsz!

Szeretnék lejelentkezni a levelezőlistáról/kilépni a pártból, mit kell tennem?

 Nagyon sajnáljuk, ha esetleg nem vagy elégedett a párt munkájával. Jelezd az adat@dkp.hu vagy az info@dkp.hu emailcímen a kérésed.