Barion Pixel

 

e1014654-3d2a-49ec-9751-89160f51ac6c

Van már programod a nyárra? Jelentkezz az EurópaCampus nyári egyetemre!

Időpont: Július 30.-augusztus 2.,
Helyszín: A Balaton partján
Képzések:
- Politikus
- Kommunikációs szakember
- Politikai szakértő
Képzés díja: Ingyenes

 • Kiknek szól?

  Szeretsz előadásokat hallgatni a nyári melegben? Imádsz teszteket írni a hőségben? Akkor az EurópaCampus nem neked szól! Ellenben érdekel, hogy milyen a politika a gyakorlatban? És el szeretnél tölteni 3 napot ingyen a nyár közepén a Balaton partján? Akkor jelentkezz a nyári  egyetemünkre!

 • Mi várható?

  Az EurópaCampuson nem lesznek előadások. A résztvevők az első nap egy képzeletbeli város választási kampányába csöppennek, ahol 4 pártra osztva kell megküzdeniük a polgármesteri címért. Az interaktív képzés keretében kipróbálhatod magadat politikusként megtapasztalhatod, milyen egy politikus háttércsapatában vagy kommunikációs stábjában dolgozni. A 3 nap során mindhárom képzésre jelentkezők különböző interaktív feladatok során bizonyíthatják a tudásukat. A nyári egyetem utolsó napján szavazással döntjük el, ki lesz a képzeletbeli város vezetője.

  Nem csak a politikáé a szerep:
  Az EurópaCampus abban is más a többi nyári egyetemtől, hogy itt nem csak a politikáé a főszerep. Sok más programmal is készülünk a résztvevőknek, hogy a legtöbbet hozzuk ki a 3 napból a nyár közepén a Balaton partján.

 • Kikkel találkozhatsz?

  Az EurópaCampuson személyesen személyesen találkozhatsz, akik a mai politikát formálják, legyenek politikusok vagy politikai szakértők, és a tőlük kapott tudással felvértezve győzheted le a többieket a  képzeletbeli város vezetéséért. Ott lesz velünk többek közt Gyurcsány Ferenc, Dobrev Klára, Kálmán Olga és még sokan mások.

 • Milyen képzések vannak?

  Az EurópaCampuson három fajta képzés közül választhatsz: lehetsz politikus, kommunikációs szakember, vagy a szakmai csapat tagja. Ha kedvet kaptál, töltsd ki a jelentkezési lapot és a felvételi tesztet:

JELENTKEZEM!

Felkészít a Feri kvízestek:

Ha még nem döntötted el, hogy jelentkezel-e, vagy csak nem bírsz várni július végéig, Gyurcsány Ferenc felvezetésként országszerte több városba is elviszi Felkészít a Feri esteket. Ezeken ízelítőt  kaphatsz az EurópaCampus hangulatából, miközben összemérheted a tudásodat a hozzád hasonló fiatalokkal. Kattints a gombra, ha érdekelnek a részletek:

ÉRDEKEL!