Demokratikus Koalíció

Adományozz, és támogasd az előválasztást!

Az őszi ellenzéki előválasztás a legbiztosabb módja annak, hogy az ellenzéki összefogás minden egyes körzetben és országosan is a legalkalmasabb és legesélyesebb jelölttel vágjon neki a 2022-es országgyűlési választásnak. Ez a közös győzelem és az Orbán-kormány leváltásának kulcsa, ennek azonban ára van.

Az előválasztás lebonyolítása - ajánlóívek és szavazólapok nyomtatása, szavazósátrak bérlése és őrzése, szervezési és adminisztrációs feladatok - költségeit az ellenzéki pártok állják, így többek között a Demokratikus Koalíció. Mi abból a pénzből gazdálkodunk, ami ellenzéki pártként a törvények szerint jár nekünk, már amikor nem büntet meg minket az Állami Számvevőszék, a különböző, fideszes kézben lévő hivatalok és hatóságok, vagy éppen Kövér László. Nekünk nincsenek milliárdos oligarcháink, ellopott közbeszerzéseink és korlátlan erőforrásaink sem, mint a Fidesznek. Nekünk valami sokkal fontosabb van ezeknél: a Te támogatásod.

Ezért arra kérünk, hogy támogasd az előválasztást és segíts a DK-nak a költségek kifizetésében! Bármennyi pénzt utalhatsz, Neked kell eldöntened, hogy a lehetőségeid szerint mennyit pénzt ér meg számodra az Orbán-rendszer leváltása. Kérlek utalj az alábbi bankszámlaszámra, a közlemény rovatba pedig írd be a neved, és azt, hogy magyar állampolgár vagy. Támogatást csak magyar állampolgár magánszemélytől fogadhatunk el, külföldi magánszemélytől, és cégtől nem. Természetesen ezek az adatok bizalmasak, csak nálunk lesznek meg, így nem kell félned attól, hogy illetéktelen kezekbe kerülnének.

Kérlek adományozz, támogass és kezdődjön el végre a változás az ellenzéki előválasztással!

Számlaszám: K&H bank 10400188-00033026-00000008
Számlatulajdonos: Demokratikus Koalíció

Figyelem! Támogatást csak magyar állampolgároktól fogadhatunk el.
Kérlek a közlemény rovatba a neved mellet ezt is feltétlenül tüntesd fel!

Közlemény rovat példa: Minta Aladár, magyar állampolgár, előválasztás