1984-ben születtem Budapesten, egy bátyám van, aki nem csak jó testvérem, de a legjobb barátom is egyben. A szüleim egészen nyugdíjba vonulásukig tisztességesen dolgoztak. A kereskedelemben, illetve az ingatlan-üzemeltetés területein alkalmazottakból felsővezetőkig küzdötték magukat a ranglétrán. A becsületesség és a tisztesség volt mindkettejük igazodási pontja végig karrierjük során, és ezt az alapvető értékrendet adták át nekem és bátyámnak is.

Tizenhét éves koromig az UTE utánpótlásának vízilabdázója voltam, az iskola mellett az edzés töltötte ki a mindennapjaimat és a szabadidőmet is. Miután a versenysportot abbahagytam több időm jutott a tanulmányaimra, így végül a Berzsenyi Dániel Gimnáziumban érettségizhettem, és tovább is tudtam tanulni főiskolán. A sport ezután is része volt az életemnek, amatőr foci, kosárlabda, és vízilabda formájában, és csupán a járvány hatására kényszerülök jelenleg a számomra kedves sportokat mellőzni az életemből. Egész életemben szerettem a kutyákat, gyerekkoromtól kezdve többször is volt otthon négylábú családtagunk, a szüleim utolsó kutyusa több mint 16 éven keresztül volt szerves része az életünknek.

Miután a Budapesti Kommunikációs Főiskola (mai nevén Budapesti Metropolitan Egyetem) két szakját elvégezve megszereztem diplomáimat, dolgoztam rövid ideig a Burattino Alapítvány nevelőjeként, ahol hátrányos helyzetű gyermekek nevelőjeként nagyon erős szociális érzékenység alakult ki bennem. Szintén ebben az időszakban realizáltam, hogy valamilyen módon fel akarom számolni a roma honfitársainkkal szembeni előítéleteket, hiszen testközelből láttam, hogy a nehéz sorsú ártatlan roma gyermekek milyen akadályokkal néznek szembe pusztán származásuk miatt. Ezt követően dolgoztam ingatlan-üzemeltetés területén, majd egy próbavásárlásokat bonyolító cég alkalmazottjaként is.

Az Orbán-kormány kétharmaddal való visszaélésének hatására, 2013-ban kerültem a pártpolitika közelébe a Magyar Liberális Párt megalakulása után, egy időközi, fóti kampány önkéntes aktivistájaként. Jelenleg is a Liberálisok ügyvivője vagyok, és úgy érkeztem el a közeledő kampányba, hogy az elmúlt nyolc évben voltam a párt elnökhelyettese, az ifjúsági szervezet (LiFT) vezetője, jelöltje időközi önkormányzati választáson, és főpolgármester-jelöltje is egészen addig, míg vissza nem léptem Karácsony Gergely javára. Alapítója és elnöke vagyok a Legalizálj Egyesületnek, tagja vagyok a Budapest Film Zrt. felügyelőbizottságának, részt vettem korábban annak az árnyékbizottságnak munkájában, melyet a letelepedési kötvényekkel való visszaélések felderítésére hoztak létre az ellenzéki pártok. Aktívan részt veszek az ELEGY szakbizottsági munkájában, és büszke vagyok arra, hogy korábban delegált lehettem a Hármas Egység egyeztetésein, az Egy Magyarország kezdeményezésben, és a Szabad Bíróság! Szabad Gyöngyöspata! -című demonstráció előkészítésében is.

Jelenlegi célom, hogy Tállai András fideszes helytartót leváltva, a borsodiak egy jelentős részének közvetlen és valódi parlamenti képviseletet biztosítsak.

Biztosan tudom, hogy Borsodban is mindenki megérdemli, hogy emberként tekintsen rá az állam - nemre, korra, etnikumra, vallásra, bőrszínre vagy szexuális hovatartozásra való tekintet nélkül. Minden magyar állampolgár megérdemli, hogy legyen hozzáférése a 21. századi Európai Unióhoz méltó egészségügyi ellátáshoz. Minden magyar állampolgár megérdemli, hogy ha dolgozni akar, akkor ne egy helytartó személyes kegyeként kapjon közmunkát, hiszen ezért a társadalom tartozik hálával a munkavállalónak, nem pedig fordítva. Minden magyar állampolgár megérdemli a belépés esélyét a valódi, piaci alapú munka világába, és minden magyar állampolgár megérdemli, hogy egyetlen kormány se erőltethesse rá saját hitvilágát, vallási nézeteit.

Hogy mindezt figyelembe véve mennyire hatékonyan tudok majd küzdeni a célomért, az kizárólag a választókon fog múlni. Én készen állok.