Barion Pixel
Nyári egyetem Gyurcsány Ferenccel!

Nyári egyetem Gyurcsány Ferenccel!

2020.07.06.

Nyári egyetem Gyurcsány Ferenccel!

 

A képzésről: Idén nyáron először kerül megrendezésre Gyurcsány Ferenc nyári egyeteme. A 3 napos képzésre olyan 18 és 30 év közötti fiatalokat várunk az ország összes pontjáról, akik érdeklődnek a politika világa iránt, esetleg többet szeretnének megtudni annak működéséről a volt miniszterelnöktől interaktív feladatok keretében. A képzés sokkal inkább épül gyakorlati példákra, mint száraz elméletre. Az előadók közt Gyurcsány Ferenc mellett lesznek kommunikációs szakemberek és jelenlegi DK-s politikusok is. A teljes listát a felvételi eljárás után a felvett hallgatónak e-mailben juttatjuk el.

A képzés célja:  A 3 napos nyári egyetem végére jobban megismertetni a hallgatókkal a napi politikai működését, a magyar politika viszonyait, a politikai kommunikáció működését és a DK politikusait.

Kurzusok:  A magyar politika működése, Politikai kommunikáció, Politikai kampány, Európai uniós politika, Politikai beszédírás és üzenetátvitel, Sajtókapcsolatok és politika, Stratégiaalkotás

Képzési idő:  A képzés 2020. augusztus 10. délelőttől augusztus 13. délutánig tart.

Képzési helyszín: Balatonlelle, a szállást és a napi három étkezést az egyetem fizeti a résztvevőknek.

A képzés díja:  A képzés térítésmentes!

Felvételi teszt helye és időpontja:  A felvételi tesztet itt tudod kitölteni: https://konzultacio.dkp.hu/nyariegyetem Amennyiben ezt kitöltöd, egyben jelentkezel a nyári egyetemre is. Kérünk, csak akkor írd meg a tesztet, ha a 18 és 30 év közötti korosztályba tartozol.

Ponthatár-hirdetés:  2020. július 12., vasárnap. A felvett hallgatókat telefonon vagy pedig e-mailen keressük meg.

Jelentkezési mód:  A JELENTKEZÉS LEZÁRULT!

Jelentkezési határidő: 2020. július 11., szombat, 11:00

Felvételi követelmények:

- 18 és 30 közötti életkor

- Központi ponthatár elérése  (A felvételi tesztet Gyurcsány Ferenc fogja kiküldeni messengeren a jelentkezés után)

 

 

RSS