Barion Pixel

Május 26-án szavazz a legeurópaibb pártra, a Dobrev Klára vezette 6-os számú DK listára!

2019.05.26.

 

 

Május 26-án szavazz a legeurópaibb pártra, a Dobrev Klára vezette 6-os

számú DK listára!

Támogasd Magyarország legnépszerűbb listavezetőjét, Orbán rendszerének legerősebb ellenfelét, Dobrev Klárát!

 

 

               

Európai Egyesült Államokat!
Május 26-án támogassuk Dobrev Klára tervét, szavazzunk a DK-ra, hogy létrejöjjön az Európai Egyesült Államok, ahol mi, magyarok sem leszünk másodrangú európai polgárok.

 

Európai minimálnyugdíjat!
Május 26-án támogassuk Dobrev Klára tervét, szavazzunk a DK-ra, hogy legyen európai minimálnyugdíj! Mi, európai magyarok azért küzdünk, hogy egy ledolgozott élet után biztonságban és megbecsülésben élhessenek az idősek. 

  Európai minimálbért!
Május 26-án támogassuk Dobrev Klára tervét, szavazzunk a DK-ra, hogy legyen európai minimálbér! Egy magyar munkás pont ugyanannyit ér, mint a német vagy holland kollégája. Becsüljük meg a magyar munkaerőt, hogy itthon is megtalálhassák számításukat!
  Európai családi pótlékot!
Május 26-án támogassuk Dobrev Klára tervét, szavazzunk a DK-ra, hogy legyen európai családi pótlék! A magyar gyermekeknek és családoknak is jár ugyanaz a biztonság, mint Európa más országaiban. Mi, európai magyarok valódi családvédelmi programot kínálunk.

 

Európai egészségügyi minimumot!
Május 26-án támogassuk Dobrev Klára tervét, szavazzunk a DK-ra, hogy legyen európai egészségügyi minimum! Mi, európai magyarok azért harcolunk, hogy működő, európai színvonalú egészségügyet építhessünk, hazahívhassuk és itthon tarthassuk a magyar orvosokat és ápolókat.

 

Egyesítsük újra a családokat!
Május 26-án támogassuk Dobrev Klára tervét, hogy egy európai Magyarországon újra egyesülhessenek az Orbán-rendszer által szétszakított családok! Mi, európai magyarok azért dolgozunk, hogy ne csak elmenni merjenek a fiatalok, hanem legyen miért haza is jönniük, hazahozni a tudásukat és tapasztalatukat, amivel a világban gyarapodtak. 

  Forint helyett eurót!
Május 26-án támogassuk Dobrev Klára tervét, szavazzunk a DK-ra, hogy Magyarországon is legyen euró! Bár Orbán Viktornak nem áll érdekében bevezetni az eurót, mi európai magyarok azonban Magyarország érdekeit nézzük, amikor a közös pénz bevezetéséért dolgozunk. 

 

Május 26-án szavazz a legeurópaibb pártra, a Dobrev Klára vezette 6-os számú DK listára!

 

RSS