DK: K. Endre személyiségi jogai miatt nem tudhatja meg az ország, hogy miért kapott elnöki kegyelmet

2024.04.27.

A Demokratikus Koalíció pert indított azért, hogy kiderüljön: miért kapott köztársasági elnöki kegyelmet K. Endre, a bicskei pedofil igazgató segítője, aki elhallgattatta a szexuálisan zaklatott gyerekeket. Az elsőfokú bírósági döntés szerint azért nem tudhatja meg az ország az igazat, mert a kért adatok bűnügyi személyes adatnak minősülnek.

A Demokratikus Koalíció szerint bicskanyitogató, hogy azt az embert, aki egy pedofil karjaiba lökte a bicskei gyerekeket, most a személyiségi jogaira hivatkozva mentegeti ez a velejéig romlott hatalom. Jogállam nincs, törvény előtti egyenlőség nincs, gyermekvédelem nincs, jogok megerőszakolt gyerekeknek nincsenek, de a fideszes pedofiloknak és segítőiknek természetesen vannak személyiségi jogaik. A DK nem adja fel, készülünk a másodfokra, és mindent meg fogunk tenni azért, hogy elszámoltassuk a kegyelmi ügy minden felelősét!

Kálmán Olga
A DK frakciószóvivője